Home 5 Kickboksen voor tienermeiden

Kickboksen voor tienermeiden

Vanaf september 2023 bieden wij één keer in de week kickboksen zaktraining voor tienermeiden (brugklas 12 t/m 16 jaar) aan. De kickboks zaktrainingles voor tienermeiden is gericht op het ontwikkelen van zowel fysieke als mentale kracht.

De focus van de les ligt op het aanleren van de juiste technieken, het verbeteren van de algehele conditie en het opbouwen van kracht. Dit wordt gedaan door middel van oefeningen met bokszakken, waarbij ze de kans krijgen om hun techniek te oefenen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Naast de fysieke aspecten van de training is er ook aandacht voor het mentale aspect. Meiden leren doorzettingsvermogen en discipline ontwikkelen. Ze worden aangemoedigd om hun grenzen te verleggen en te geloven in hun eigen kunnen.

Plezier staat centraal tijdens de trainingen. De meiden worden aangemoedigd om samen te werken, elkaar te motiveren en plezier te hebben tijdens het beoefenen van kickboksen. Dit helpt hen om een positieve en ondersteunende groepsdynamiek te ontwikkelen, wat bijdraagt aan een gezonde en stimulerende omgeving.

Kortom, een kickboks zaktrainingles voor tienermeiden biedt een combinatie van techniek, conditie, kracht, plezier en weerbaarheid. Het is een geweldige manier voor meiden om fysiek actief te zijn, zelfvertrouwen op te bouwen en vaardigheden te ontwikkelen die hen zowel binnen als buiten de sportschool van pas zullen komen.

Lestijd:
vrijdag 16.30-17.30

Locatie:
Club Be it Maarssen, Safariweg 65, 3605 MA maarssen

Kosten: